Foto: aangeleverd
Bedrijf Belicht

Weinig tijd, druk bestaan en geen zin om nog te strijken? Strijkservice Uitgeest neemt u graag de klus uit handen

Strijkservice Uitgeest
Monique Palthe
Graskamplaan 46
1911 LH Uitgeest

06-10067626

www.strijkserviceuitgeest.nl
info@strijkserviceuitgeest.nl

Haar achternaam wordt vaak geassocieerd met de bekende Stomerij Palthe, die met meer dan twintig filialen door heel Nederland de schone was verzorgt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Bij het nieuwe stadhuis van Almelo, dat gebouwd is op het voormalige terrein van het afgebrande complex van de firma Palthe, kreeg Monique het lumineuze idee om een strijkservice op te zetten in Uitgeest. "Ik stond voor het imposante gebouw en ineens ging er een belletje rinkelen: ik moet back to my roots", zo vertelt Monique die verre familie is van de oprichters van het stomerijconcern.

Op dat moment zat ze midden in de aankoop van haar huis op de Graskamplaan in Uitgeest na jaren in Haarlem gewoond te hebben. Ze vatte het plan op om een gedegen vooronderzoek te doen naar de mogelijkheden voor een strijkservice. "Als je allebei werkt dan blijft er altijd één ding liggen en dat is het strijkgoed. Mensen hebben tegenwoordig een druk bestaan en weinig tijd. Ook is de strijkservice een uitkomst voor alleenstaanden. Breng je overhemden maar naar mij en je krijgt ze keurig terug," aldus Monique.

Transparante prijzen en ruime openingstijden
Uit vooronderzoek bleek dat er geen strijkservice is in Uitgeest en dat veel mensen in de omgeving het een goed idee van haar vonden. Daarna ging Monique de prijzen vergelijken van verschillende zaken in de wijde omgeving die een strijkservice aanbieden. Samen met haar zoon ontwierp zij een flyer. De volgende stap was om de flyer huis aan huis te verspreiden, maar ook in de supermarkt kunt u de flyer van Strijkservice Uitgeest zijn tegengekomen of misschien ligt hij al thuis op het aanrecht. Transparante prijzen, openingstijden en contactgegevens, Monique heeft niets aan de verbeelding overgelaten.

Het aanbrengen en ophalen gaat als volgt: u geeft uw schone was die gestreken moet worden af aan de Graskamplaan 46. U doet er een paar kledinghangers bij voor de eventuele overhemden, jurkjes of dingen die u niet opgevouwen wilt hebben. Als u zeker wilt weten of Monique thuis is dan kunt u van tevoren even bellen met het 06-nummer dat boven dit artikel staat vermeld. Bij het afgeven spreekt u met Monique af wanneer u het strijkgoed weer komt ophalen. Strijkservice Uitgeest is van maandag tot en met donderdag geopend van 08.00 uur tot 11.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Van gastendoekjes tot dekbedovertrekken en alles ertussenin
Van babykleding tot nachtjaponnen tot tweepersoonsdekbedovertrekken, bij Strijkservice Uitgeest kunt u voor al uw strijkgoed terecht. Een thee- of gastendoekje komt kreukvrij terug voor € 1,00 en een dekbedovertrek lits-jumeaux kunt u voor slechts € 3,75 euro weer strak opgevouwen ophalen. Voor de prijs hoeft u het dus niet te laten. Op de website van Strijkservice Uitgeest vindt u alle denkbare kledingstukken en textiel met de bijbehorende strijkprijzen. Denk eens aan de tijd die dit u gaat besparen en aan de irritatie van de aanblik van die overvolle wasmand, iedere dag weer. In de tijd dat Monique uw kleding en ander textiel strijkt kunt u veel leukere dingen doen. Monique vindt strijken zelf trouwens heel leuk. Ze ervaart het als een gevoel van rust.

Meer berichten