Foto: aangeleverd

Het grote poëzieboek – De verdwaalde leeuw

UITGEEST- Vandaag staken de onderwijzers, alle kinderen zijn van harte welkom in bezoekerscentrum De Hoep in Castricum. Theater Poppekus speelt in de filmzaal een voorstelling over poëzie. Zij gaan laten zien dat poëzie niet saai is maar hartstikke leuk! Theater Poppekus neemt de kinderen mee door een reuzenboek.

Het gaat over een leeuw die verdwaald is. Hij is zijn eigen verhaal en bladzijde kwijt. Al zoekende komt hij in de andere verhalen van het boek terecht. De dieren uit deze verhalen willen hem wel helpen de weg terug te vinden, maar daar moet hij wel wat voor doen. Samen met de kinderen zal hij wat poëzie-opdrachten moeten vervullen. Uiteindelijk vindt hij natuurlijk zijn bladzijde weer terug!

De voorstelling duurt 35 minuten (aansluitend een fotomoment met de dieren uit het verhaal) Het begint om 10.30 uur en duurt tot 12.30 uur. De kosten zijn € 5,00 per kind en € 2,50 per begeleider. Graag contant betalen (geen pin aanwezig). Reserveren via www.pwn.nl/activiteiten. Spontaan langskomen kan ook.

Meer berichten