Koekjes bakken voor KiKa | Uitgeester
Foto: Pixabay

Koekjes bakken voor KiKa

UITGEEST- De maand maart start Stichting Kika een landelijke actie 'bakken voor Kika' Het leek de oudercommissie van peuteropvang de Windmolen een goed idee om mee te doen aan deze actie en stelde dit voor aan Paula, eigenaar en pedagogisch medewerker van de peuteropvang.

"Elke dag geniet ik van de levenslustige peuters die ik onder mijn hoede heb. Je moet er niet aan denken dat een kind moet strijden voor zijn leven omdat hij de pech heeft om ernstig ziek te worden. Ieder kind is wel eens ziek en dan doe je er alles aan hem weer zo snel mogelijk op de been te krijgen. Er moet dus veel onderzoek worden gedaan om ook de kleine kankerpatiëntjes snel beter te maken, normaal te laten functioneren, dat zij weer energie hebben om naar school te gaan en te spelen met vriendjes"'aldus Paula.

Ouders en medewerkers zetten hun schouders er onder om in de week van 4 t/m 8 maart 600 koekjes te bakken en te verkopen samen met de peuters van de Windmolen. De koekjes zijn op onze locatie te koop voor €2,50 per zakje. Elke ochtend om 11.30 uur tot 11.45 uur te verkrijgen, verser kan niet want ze zijn diezelfde ochtend door de peuters gemaakt en gebakken door bakkerij Versteeg. Wilt u geen koekjes kopen maar wel doneren voor het goede doel? Op de locatie staat een collectebus waar iedere gift welkom is. Met de hulp van sponsors is de gehele opbrengst voor Kika, onze dank gaat uit naar: Kaas en natuurproducten winkel De Raat, Jumbo Uitgeest, Funcakes en Banketbakkerij Versteeg.

Meer berichten