Afbeelding

ICGT 2019: Valencia als eerste club bevestigd

Sport Uitgeest

UITGEEST - Valencia is de eerste club die bevestigd kan worden voor ICGT 2019! Dankzij Jesus Esteban Voetbal Services & Consultancy komt de prestigieuze Spaanse club naar het ICGT. De Spanjaarden komen op volle sterkte naar Uitgeest en zijn daarmee direct een van de favorieten.

Na het sterke deelnemersveld van vorig jaar, met onder andere Manchester United en Real Madrid, is de toernooidirectie achter de schermen al maanden druk bezig om ook in 2019 met mooie clubs te komen. Een goed begin is het halve werk, dus daarom is het ook zo mooi dat Valencia nu bevestigd kan worden als eerste naam die bekendgemaakt kan worden. FC Uitgeest is de traditionele gastheer van het toernooi.

Dit is mogelijk gemaakt door Jesus Esteban Voetbal Services & Consultancy, die er in het verleden al voor zorgde dat Real Madrid op het ICGT uitkwam. Uiteraard is de toernooidirectie Esteban opnieuw zeer dankbaar voor zijn hulp.

"Met zijn rijke geschiedenis, sterke jeugdopleiding en mooie prestaties is Valencia een prachtige naam om op ons toernooi te hebben", vertelt toernooidirecteur Mats Idema. "Het mooie aan de jeugdopleiding van Valencia is dat het een duidelijke visie heeft. Er ligt een focus op de ontwikkeling van de zelfstandigheid van spelers. Ook proberen ze spelers zo competitief mogelijk af te leveren, met daarbij respect hoog in het vaandel. Als toernooiorganisatie juichen wij dat alleen maar toe. Daarnaast kenmerkt ook de clubliefde de spelers die de VCF Youth Academy doorlopen"

Dit jaar is alweer de 34e editie van het ICGT, dat traditiegetrouw plaatsvindt tijdens het Pinksterweekend op sportpark De Koog in Uitgeest. Ook dit jaar is het toernooi natuurlijk weer vrij toegankelijk en wordt het ICGT omringd door tal van andere toernooien en festiviteiten. De toernooiorganisatie zal de komende weken meer deelnemende ploegen bekendmaken.

Omleidingen, volg woensdag de bordjes!
Afslag rotonde Melis Stokelaan afgesloten 1 uur geleden 3
Afbeelding
Vaten met onbekende stof gedumpt op Busch en Dam 5 uur geleden
De Karel passeerde zondag 21 april station Uitgeest.
Icoon op spoor Uitgeest gisteren
Varend door het Ilperveld.
Broedende weidevogels en voorjaarsbloemen in het Ilperveld 22 apr, 10:00
Voedselbank.
Met spoed gezocht: twee vrijwilligers gezocht voor de Voedselbank 22 apr, 09:00 1
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 20:00
Afbeelding
Abonnement voor het nieuwe zwemseizoen? Nu in de voorverkoop! 21 apr, 16:00
Seizoenswandeling tussen Akersloot en Uitgeest.
Seizoenswandeling Noord-Hollandpad "maakt zaken zichtbaar en bespreekbaar" 21 apr, 12:00
Gepassioneerd vertelt Arie Zonjee over (de geschiedenis) van zijn Stokkenfabriek op de Meldijk.
S.U.S.-excursie naar de stokkenfabriek:"Een bijzonder uitstapje door het erfgoed van ambacht" 21 apr, 10:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 19:00
Omslag 'Van huisarts toen naar huisarts nu'
Boek Dirk Jan van Wijk uitverkocht 20 apr, 12:00
Stolpersteine / Struikelstenen worden ook in Uitgeest geplaatst.
Plaatsing 'stolpersteine' (struikelstenen) in Uitgeest 20 apr, 10:00
Digitale krant