Wethouder opent expositie van de teken- en schilderclub van de S.U.S. | Uitgeester
Coördinator Ouderenwerk Carla van Megen (Links) docent heer De Rooij (3e van links) en aan zijn rechterzijde Wethouder Van Weel
Coördinator Ouderenwerk Carla van Megen (Links) docent heer De Rooij (3e van links) en aan zijn rechterzijde Wethouder Van Weel (Foto: Ger Bus)

Wethouder opent expositie van de teken- en schilderclub van de S.U.S.

UITGEEST- De teken- en schilderclub van de Stichting Uitgeester Senioren exposeert in de foyer en op de tweede etage van Dorpshuis De Zwaan van dinsdag 5 februari t/m maandag 18 maart. De opening van de expositie vond plaats op woensdag 13 februari door wethouder Cecilia van Weel. 

De wethouder deed het openingswoord en gaf de docent, de heer De Rooij, een bos bloemen om hem te bedanken voor bijna 20 jaar vrijwilligerswerk. De cursisten zijn heel blij met hem en vinden dat hij goede tips en adviezen geeft. Ze hopen dat hij nog lang les blijft geven.

De cursisten die de werken met veel geduld en plezier gemaakt hebben vinden het allemaal erg leuk om hun schilderijen in het dorpshuis te zien hangen. Er is veel diversiteit te zien in de werken omdat de cursisten met verschillende soorten materialen en verf hebben gewerkt.  

Tekst: Ger Bus

Meer berichten