Het Vrijwilligers Informatie Punt in het gemeentehuis
Het Vrijwilligers Informatie Punt in het gemeentehuis Foto: Aimée Kniese

Vrijwiligers gezocht in Uitgeest

Algemeen Uitgeest

UITGEEST - Het Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest is op zoek naar vrijwilligers in Uitgeest. Hieronder een aantal vrijwilligersvacatures:

MHCU (Mixed Hockey Club Uitgeest) zoekt een clubhuis (accommodatie) beheerder, Heb je wekelijks een paar uurtjes over? Zij zoeken iemand die regelmatig een rondje langs de sportvelden wil lopen om te controleren of de velden er goed bij liggen. Daarnaast dient het clubhuis te worden nagekeken op gebreken. Samen met het klusteam van de club kunnen kleine reparaties worden uitgevoerd en gebreken worden verholpen. Zij bieden je een gezellige, huiselijke klusomgeving.

FABO (hobbyvereniging) zoekt een leidster voor de gezellige meiden knutselavond, deze meiden zijn tussen de 7 en 15 jaar. Tijdens deze clubavonden knutselen alle leden een eigen project. Zij kiezen zelf het project uit en kijken of de materialen aanwezig zijn om dit te maken. De leidsters helpen op het moment dat de leden vastlopen en geven tips en trucs om het project nog mooier te maken. Op de club gaat het niet alleen om het eindresultaat, maar vooral om de gezelligheid.

De Zien zoekt een medewerker evenementen. De Zien is het spetterende hart van Uitgeest. Regelmatig organiseren ze leuke evenementen voor jong en oud. Dit vrijwilligerswerk is qua tijd prima zelf in te delen. Steek je graag je handen uit de mouwen, en vind je het leuk om feestjes voor te bereiden én te vieren? De Zien ontvangt je graag!

Alzheimer Nederland zoekt voorlichters. Als voorlichter verzorg je voorlichting en kom je op voor de belangen van mensen met dementie en hun naasten. Je krijgt gratis passende training, ondersteuning en achtergrondmaterialen van het    landelijk bureau van Alzheimer Nederland en het bestuur van de afdeling Midden-Kennemerland.

Aan de slag? Meer informatie over genoemde vacatures en meer vrijwilligerswerk in Uitgeest is te vinden op de website van het Vrijwilligers Informatie Punt: www.vrijwilligerswerkuitgeest.nl of kom langs op maandag of woensdag 9.30-12.00 uur. Wij zijn te vinden in de hal van het gemeentehuis.

Welke stukken worden er deze raadsvergadering afgehamerd?
Raadsvergadering - 25 april 2 uur geleden
Omleidingen, volg woensdag de bordjes!
Afslag rotonde Melis Stokelaan afgesloten 5 uur geleden 3
Afbeelding
Vaten met onbekende stof gedumpt op Busch en Dam 10 uur geleden
De Karel passeerde zondag 21 april station Uitgeest.
Icoon op spoor Uitgeest 22 apr, 12:15
Varend door het Ilperveld.
Broedende weidevogels en voorjaarsbloemen in het Ilperveld 22 apr, 10:00
Voedselbank.
Met spoed gezocht: twee vrijwilligers gezocht voor de Voedselbank 22 apr, 09:00 1
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 20:00
Afbeelding
Abonnement voor het nieuwe zwemseizoen? Nu in de voorverkoop! 21 apr, 16:00
Seizoenswandeling tussen Akersloot en Uitgeest.
Seizoenswandeling Noord-Hollandpad "maakt zaken zichtbaar en bespreekbaar" 21 apr, 12:00
Gepassioneerd vertelt Arie Zonjee over (de geschiedenis) van zijn Stokkenfabriek op de Meldijk.
S.U.S.-excursie naar de stokkenfabriek:"Een bijzonder uitstapje door het erfgoed van ambacht" 21 apr, 10:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 19:00
Omslag 'Van huisarts toen naar huisarts nu'
Boek Dirk Jan van Wijk uitverkocht 20 apr, 12:00
Digitale krant