Buurtsportcoach Chantal
Buurtsportcoach Chantal Foto: Facebookpagina buurtsportcoach Chantal

Sportverkiezingen Uitgeest 2019 en wie is de fitste van Uitgeest?

Sport Uitgeest

UITGEEST - Het is belangrijk dat iedere inwoner kan sporten en bewegen op zijn of haar niveau, vindt wethouder Sport Cees Beentjes. Een keer per jaar worden de sporters uit Uitgeest die een opmerkelijke (top)prestatie hebben geleverd (ongeacht de leeftijd of beperking) en ook de trainer van het jaar gehuldigd.

Dit jaar worden de sportverkiezingen nog spectaculairder. Afgelopen jaar was er al een mooie samenwerking tot stand gekomen met OSU-radio. Deze samenwerking wordt voortgezet en uitgebreid met de kennis en kracht van Liefting Fit. De sportverkiezingen worden op 2 maart 2019 gehouden en gekoppeld aan de fitheidswedstrijd "De fitste van Uitgeest".

Meld uw sportheld(en) aan voor 23 januari. 'Ik hoop op veel aanmeldingen vanuit de inwoners en sportverenigingen en wil op deze manier de sporters in het zonnetje zetten', aldus Cees Beentjes. Kent u een sporter, een sportteam of een trainer die een opmerkelijke prestatie heeft geleverd? Dan kunt u deze gegevens (met een korte toelichting over de prestatie) mailen naar redactie@osuradio.nl

U kunt aanmelden tot 23 januari 2019, 12.00 uur. Tip: een opmerkelijke prestatie is bijvoorbeeld een jeugdig talentvolle sporter die grote vooruitgang heeft geboekt of een oudere sporter die voor de 30ste keer heeft meegedaan aan de Dam tot Damloop. Kortom, het is aan u als inwoner om een sporter, trainer of team voor te dragen. Alle genomineerden komen in een lijst op de website van OSU Radio (www.osuradio.nl). Op deze site kunt u uw stem uitbrengen op uw favoriete sporter/ploeg/trainer. Dat kan tot en met 22 februari 2019.

De uitslag van de poll telt voor 50% mee in de einduitslag. De overige 50% van de uitslag wordt beoordeeld door een jury, bestaande uit: wethouder Cees Beentjes, beleidsadviseur Samenleven Sebastiaan Huys, Roy Liefting van Liefting Fit, buurtcoach Chantal Thomas en OSU sportverslaggever/presentator Rob Offerhaus.

Meedoen aan de Fitste van Uitgeest!
Uitgeest en Liefting Fit zien graag dat Uitgeest het fitste dorp van Nederland wordt. Maar wie is de fitste van Uitgeest? Liefting Fit organiseert daarom een fitheidswedstrijd. Onderdelen zijn onder andere gewichtheffen en roeien. Nadere informatie over het programma volgt bij de bekendmaking van de genomineerden.

Inschrijven kan via het mailadres redactie@osuradio.nl. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 100, dus: vol=vol (inschrijving sluit 15 februari 2019).

Kom bij de groenploeg.
Groenploeg FC Uitgeest 10 uur geleden
Proef nemen tijdens de pilot.
Resultaten pilot bekend 14 uur geleden
Met een 'boule plaisir' voor lijf en geest spelen deze leden een potje Petanque.
45 Jaar jeu de boules in Uitgeest 16 uur geleden
FloraState.
Nieuw talent bij Podium Laurentz 27 mrt, 20:00
Het is volop voorjaar bij het Kooghuis!
Paaseieren zoeken bij Streekwinkel het Kooghuis 27 mrt, 15:30
Een fel strijdende Billy Fatels.
Succesvolle week voor de TTAZ-teams 27 mrt, 15:00
ICGT-team FC Uitgeest.
Het Braziliaanse Fluminense en FC Uitgeest nemen deel aan ICGT 2024 27 mrt, 11:00
V.l.n.r. Zaliwe, Fay, Bonna, Lois, Lizzy, Jolise, Lieke, Puck, Roos, Tess en Jocelyn.
Twee rayonkampioenen voor Unitas 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Seizoensopening voor Uitgeester Golfclub De Bakker 26 mrt, 20:00
Afbeelding
Wees gewaarschuwd voor oplichting 26 mrt, 15:15
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Afbeelding
Woninginbraak Kruiskamplaan 26 mrt, 11:45
Digitale krant