Heemskerk

Lotgenotenbijeenkomst NAH’ers

HEEMSKERK - Elke eerste maandag van de maand organiseert Welschap een maandelijkse lotgenotenbijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenafwijking. 

In Nederland wonen naar schatting ruim een half miljoen mensen die blijvend klachten en problemen ervaren als gevolg van hersenletsel. Dat kan bijvoorbeeld zijn; vergeetachtig, erg moe, snel boos, impulsief, somber, de weg niet kunnen vinden, passief of lusteloos, moeite met praten of het begrijpen van gesprekken, problemen met plannen of concentreren.

Hersenletsel gaat niet over maar u kunt er wel beter mee leren omgaan; door te praten over de veranderingen, te gaan bewegen en uw energie beter te verdelen. Het kan fijn zijn om tips te horen van anderen die het leven met hersenletsel makkelijker kunnen maken. Kom eens vrijblijvend sfeer proeven en kennis maken met andere lotgenoten.

De eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar is op maandag 7 januari van 13.30 – 15.30 uur in Buurtcentrum het Spectrum, Lauraplein 1 in Heemskerk. Ook partners/familie is van harte welkom (U hoeft u niet van tevoren aan te melden). Wilt u meer informatie? Bel dan naar Welschap: Gönül Güler 06-24520326, gonul.guler@welschap.nl

Meer berichten