Chef-kok Jos Keijsper met de appeltaartpiet
Chef-kok Jos Keijsper met de appeltaartpiet (Foto: Videofragment)

Misset Horeca roemt restaurant Klaas om creatieve video's

Restaurant Klaas in Uitgeest van Niek Groen en Jos Keijsper heeft weer de aandacht op zich gevestigd met een video op Facebook. Eerder deed de ondernemer dit al om zijn personeelsbestand aan te vullen. Dit keer vestigt hij de aandacht – met een dosis humor – op de appeltaarten die hij serveert tijdens de intocht van Sinterklaas in Uitgeest, zo is te lezen op missethoreca.nl. Het horecaplatform roemt Niek en Jos om hun creatieve manier van communiceren met het publiek.

Restaurant Klaas publiceerde in juni van dit jaar en video waarin twee medewerkers die vertrokken uit het team, vertelden hoe leuk het is om te werken bij Klaas. De personeelsvideo van Niek Groen en compagnon Jos Keijsper bereikte in 48 uur 7000 mensen, 29 mensen hebben het bericht gedeeld en er kwamen vijf daadwerkelijke sollicitaties binnen.

De recente video 'Klaas en de appeltaart piet' laat zien hoe Zwarte Piet naar het restaurant wordt gestuurd om te zorgen dat er wel voldoende appeltaarten zijn bij Restaurant Klaas. Jos Keijsper gaat op pad met de 'appeltaart-piet' om te zorgen voor voldoende huisgemaakte taarten. Als dat maar goed afloopt. Gasten krijgen ondertussen een kijkje in de keuken van het restaurant en zien de chef aan het werk.

Het filmpje dat te zien is op de Facebookpagina van restaurant Klaas, is gepost op 12 november 2018 en in de ochtend van 14 november was het 35 keer gedeeld 4200 keer bekeken. 236 mensen gaven een like en 48 lieten een opmerking achter. Waaronder veel enthousiaste reacties van gasten. Enkele taggen elkaar ook om eens een taartje te eten bij Restaurant Klaas.

Meer berichten