Foto: aangeleverd

Geslaagd korfbaltoernooi voor jeugdploegen E, F en D-categorie

Afgelopen zaterdag betraden zeventien jeugdploegen Sporthal de Zien voor een mini jeugd-toernooi ter voorbereiding op de zaalcompetitie.

Verenigingen verspreid over heel Noord-Holland kwamen samen bij de Uitgeester Stormvogels in verschillende leeftijdscategorieen. In de F-categorie ( leeftijd 5-7 jaar) wisten de jonge Vogels uitstekend te presteren met twee teams,  de E-categorie ( leeftijd 7-9 jaar) werd vertegenwoordigd door één ploeg en ook de D-categorie ( leeftijd 10-13) had een afvaardiging van twee ploegen.

De dag duurde van 10.00 uur tot 14.00 uur en leverde veel spektakel maar bovenal plezier op. De ploegen lieten diverse spannende wedstrijden zien, en wisten het publiek te trakteren op prachtige doelpunten. Het toernooi werd door zowel spelers als publiek enthousiast ontvangen en is zeker voor herhaling vatbaar.

Ben jij ook enthousiast over korfbal en wil je een keer vrijblijvend meetrainen? Dat kan! De jeugd traint op woensdagavond van 19:00-20.00 in Sporthal de Zien, de allerjongste jeugd (F) traint  op woensdagmiddag van 16:00-17:00 ook in de Zien.

Meer berichten