Foto: Pixabay

Monsteruitslag, gelijkspel maar ook verlies bij Tafeltennisvereniging Uitgeest

Team 1 was bij Tempo Team 10 in Amsterdam. Patrick Rasch ontdekte bij aankomst dat hij zijn batje vergeten was. Helaas zorgde dit voor een zwaar puntverlies. Hij had niet genoeg tijd om aan het batje van Jelle van Werkhoven te wennen. Jelle kende alleen een slechte start, hij verloor zijn eerste enkel en de dubbel met Henk Spoelstra, maar haalde wel twee punten binnen. Henk had deze avond weer weinig moeite en haalde weer 3 punten binnen. Hij is dit seizoen nog ongeslagen. Het werd 5-5 uiteindelijk en hiermee kwamen de Amsterdammers goed weg.

Rob de Boer, Wim Baltus van Team 2 en invaller Dennis Janssen van Team 3 namen op tegen Amstelveen 5. Wim komt nu weer lekker in zijn spel en heeft er twee van zijn drie enkels superieur gewonnen. Rob deed het hem na en won van dezelfde tegenstanders. Dennis Janssen werd bijna de verrassing van de avond, maar verloor net aan zijn eerste partij, won van de tegenstander waar Wim en Rob van verloren hadden en maakte gehakt van de derde. Het werd een mooie 6-4 overwinning voor Uitgeest.

Team 3 staat op kop met 3 punten los op Castricum 3. Deze avond moesten ze tegen HTC 12 in Hoofddorp spelen. Dennis Janssen is in topvorm dit seizoen en veegde het team met zijn linkshandige super smash van tafel. Marijn van Kampen en Nico Baltus verloren van dezelfde tegenstander maar wonnen de rest. Marijn en Dennis wonnen ook de dubbel. Hierdoor een 2-8 monsteruitslag voor Uitgeest.

In de duo competitie leed team 1 helaas een 3-2 nederlaag. Het is een vertekend beeld want het had net zo goed 1-4 kunnen zijn. HTC 3 had net even een tikje meer geluk. Marijn en Michel Switser wonnen de dubbel en Marijn won ook een enkel. Ook Team 3 moest het met een 3-2 nederlaag doen. Nick de Vries en Antoine van der Spek wonnen van dezelfde tegenstander en maakten geen kans in de dubbel.

Meer berichten