Foto: aangeleverd

Poging tot inbraak bij Edwin Ott motoren

UITGEEST – Een onbekend persoon heeft in de nacht van maandag 8 oktober op dinsdag 9 oktober rond half twee getracht in te breken in de winkel van Edwin Ott motoren aan de Middelweg in Uitgeest.
 
De persoon kwam uit de richting van de Populierenlaan, via de Middelweg naar de motorwinkel. De persoon reed in een blauwe, mogelijk zwarte stationwagen van mogelijk het merk Opel. De persoon vertrok via de Middelweg in de richting van de Dr. Brugmanstraat.
 
In de nacht van woensdag 3 oktober op donderdag 4 oktober hebben de daders mogelijk al een voorverkenning gedaan. Door leden van de buurtpreventie werden rond half drie `s nachts twee personen gezien die door de winkelruit van Edwin Ott motoren stonden te kijken. Deze vluchtte vervolgens met een witte kleine auto in de richting van Alkmaar. De leden van de buurtpreventie hebben alle informatie, inclusief kenteken aan de politie overhandigd.
 
Bewoners die mogelijk in de omgeving beveiligingscamera`s hebben hangen waar mogelijk de dader op te zien is of de auto op te zien is kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Bron: 112-uitgeest.nl

Meer berichten