Mooier DAN viert jubileum.
Mooier DAN viert jubileum. (Foto: Aangeleverd )

Schoonheidssalon viert jubileum

UITGEEST - Deze maand viert Mooier DAN haar 6-jarig jubileum. Naast diverse gezichtsbehandelingen, hotstone massages en bijvoorbeeld het epileren van wenkbrauwen, kunt u bij Mooier DAN ook terecht voor een workshop huidverzorging, make-up en kinderfeestjes.

Tijdens de jubileummaand zijn er wekelijks voordelige aanbiedingen, die worden aangekondigd op o.a. Facebook.

Na de zomer
Na de zomer heeft de huid behoefte aan extra verzorging. Zo kunt u de huid voeden en hydrateren met een serum of ampullenkuur. Uw huid zal u dankbaar zijn.

Kruidenpeeling
De kruidenpeeling bij Mooier DAN is een behandeling die leidt tot huidverbetering. De kruidenpeeling dringt door tot de huidlaag onder de opperhuid en zet aan tot het aanmaken van nieuwe huidcellen en collageen, wat de huid steviger maakt. Na de behandeling ziet de huid er frisser uit. Wanneer u optimaal resultaat wilt bereiken, is een kuur van drie behandelingen aan te bevelen. Fijne lijntjes en pigmentvlekken vervagen en deze behandeling is uitstekend geschikt voor het najaar.

Graag tot ziens bij Mooier DAN. Voor meer informatie: Mooier DAN, Kooglaan 70, 1911 TH Uitgeest. 06-12900228, www.mooierdan.nl, info@mooierdan.nl, facebook@mooierdanschoonheidssalon.

Meer berichten