Foto: Pixabay

Nick wil 'Barista Uitgeest' worden

UITGEEST - Uitgeester Nick heeft een bijzondere liefde voor koffie. In  zijn vrije tijd, als hij niet in de ploegendienst werkt en de kinderen op school of de peuterspeelzaal zijn, ontdekt hij het liefst de leukste en lekkerste koffietentjes in de buurt. Ook is hij een heuse 'thuisbarista'.

'Tot mijn grote verbazing is er een zeer groot verschil van smaak in de verschillende koffiebars. Er is maar een enkele bar die echt lekkere koffie serveert, en dat is ook te zien aan het aantal klanten wat er binnen zit koffie te drinken en wat even binnen komt voor een 'koffie to go', meent Nick. Daar moet verschil inkomen, vindt Nick. Daarom is hij van plan zijn passie voor goede koffie over te brengen op koffiedrinkend Uitgeest.

Nick wil een Piaggio Vespacar, een zelfrijdende driewieler, ombouwen tot mobiele koffiekar. De rijdende koffiekar parkeert hij bij de ingang van Station Uitgeest en hieruit verkoopt Nick tussen 7:00 en 10:00 uur 's ochtends allerlei soorten koffie. In de toekomst kan hij zelfs ontbijtjes of lunchpakketjes verzorgen.

Voordat Nick's plan realiteit wordt, doet hij eerst onderzoek naar de daadwerkelijke behoefte aan een barista van Uitgeestse forenzen. Dit onderzoek doet hij op zijn Facebookpagina, waar geïnteresseerden dit kunnen tonen door de pagina te liken.

Meer berichten