Vintageband De Whiskeymo's
Vintageband De Whiskeymo's (Foto: Aangeleverd)

Eerste Open Podium nieuwe seizoen

UITGEEST - Het nieuwe seizoen bij Dorpshuis De Zwaan is van start gegaan. Op zaterdag 22 september vangt dit aan met het eerste Open Podium.

Het programma is afwisselend en varieert van cabaret tot swingmuziek. Ook zullen er twee try-outs van theaterprogramma's zijn. Cabaretier Maurits Koster en pianist Arend Jan Schimmel doen een try-out voor het programma 'Demonen'. Vintageband De Whiskeymo's doet ook een try-out voor hun nieuwe programma, getiteld 'Het hangt in de lucht'. De Whiskeymo's spelen bewerkingen van bigband melodieën uit het swingtijdperk van de jaren '40 en '50 met eigen Nederlandse hertalingen.

Traditiegetrouw zal er ook muziek te horen zijn: Bart en/of Cornelis zingen humoristische Nederlandstalige teksten, begeleid door de gitaar. De 18-jarige Zoë Gerritsen zingt haar eigen geschreven teksten, zowel in het Engels als in het Nederlands. De Hoornse Bram de Waard zingt zelfgeschreven kleinkunstliedjes, waarbij hij zichzelf begeleidt op de gitaar. Ten slotte treed Bart van Beveren op. Hij zingt Folk en Ierse muziek, ook begeleidt door de gitaar.

Toegang tot het Open Podium is gratis. De zaal is vanaf 20:15 uur geopend en de optredens beginnen om 20:30 uur.

Meer berichten