Logo uitgeester.nl
Foto: Speeltuin Kindervreugd
Uitgeest

Nationale Buitenspeeldag bij Kindervreugd Uitgeest

UITGEEST - 13 juni is het de Nationale Buitenspeeldag. Buiten spelen is super belangrijk maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom wordt al 10 jaar de Nationale Buitenspeeldag georganiseerd.

Die dag moet Nederland 1 grote speeltuin worden en de kinderen een stimulans geven vaker buiten te spelen. Speeltuin Kindervreugd Uitgeest doet hier ook aan mee. Dus kom achter je computer vandaan en proef de buitenlucht en ga lekker buiten spelen met je vrienden en vriendinnen. Gezellig kletsen boven op de grote kubussen. Wedstrijdje wie het eerste boven in de klimtoren is en van de glijbaan af glijdt. Probeer je evenwicht te bewaren op het nieuwe klauter toestel.

De entree is gratis en voor iedereen limonade en een koekje! De speeltuin is open van 13.30 uur tot 17.00 uur.  Om 15.00 uur krijgt de speeltuin een nieuw veerelement voor de kleintjes. Deze heeft de speeltuin gewonnen op Facebook. De fabrikant Proludic komt hem zelf overhandigen. Ben je benieuwt wat voor veerelement het is? Kom dan ook op de Nationale Buitenspeeldag!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de speeltuin, www.speeltuinuitgeest.nl

Meer berichten