Afbeelding

Man gewond na mishandeling in Uitgeest (UPDATE)

Politie

UITGEEST - Een 18-jarige man uit Heemskerk is zondag rond 04.10 uur gewond geraakt bij een mishandeling aan de Langebuurt in Uitgeest.

Het slachtoffer was uit geweest in een horecagelegenheid in de omgeving. Samen met vrienden vertrok het slachtoffer op de fiets naar huis. Door een onbekend aantal gebleven personen is het slachtoffer mishandeld. Ook een vriend van de jongen werd mishandeld. Agenten waren snel ter plaatse, maar de groep was inmiddels vertrokken. Tijdens het gesprek met de agenten raakte de Heemskerker onwel, aldus de Politie Noord-Holland.

Twee ambulances en een traumateam per helikopter kwamen om het slachtoffer eerste hulp te verlenen. De jongen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het letsel is onbekend. Later in de nacht heeft de politie een 20-jarige man uit Uitgeest aangehouden. Dit op aanwijzen van getuigen. De politie onderzoekt welke rol de verdachte heeft gehad bij de mishandeling. 

UPDATE:
Eerder in de nacht was er een jongen uit een horecagelegenheid gezet, omdat hij zich had misdragen tegenover een andere jongen.  Deze jongen had later in de nacht vrienden verzameld en had met die vrienden de jongen opgewacht waar hij eerder problemen mee had gehad. Toen deze jongen, een 18 jarige Heemskerker , door had dat hij opgewacht werd probeerde hij aan de groep te ontkomen door samen met een andere jongen hard weg te fietsen. Echter wist de groep hem van de fiets te trekken, waarna een aantal jongeren het nodig vonden om de 18 jarige Heemskerker te mishandelen door hem te slaan en te schoppen, terwijl hij op de grond lag. De mishandeling stopte op het moment dat een politieauto de hoek kwam omrijden en de jongeren de politieauto zagen. Zij zijn toen hardlopend weggevlucht. De jongen is ter plaatse behandeld en door de ambulance afgevoerd naar het Rode Kruis Ziekenhuis. De jongen bleek achteraf geluk te hebben gehad en kon na behandeling mee naar huis.

Mensen met informatie en / of getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Welke stukken worden er deze raadsvergadering afgehamerd?
Raadsvergadering - 25 april 5 uur geleden
Omleidingen, volg woensdag de bordjes!
Afslag rotonde Melis Stokelaan afgesloten 8 uur geleden 3
Afbeelding
Vaten met onbekende stof gedumpt op Busch en Dam 13 uur geleden
De Karel passeerde zondag 21 april station Uitgeest.
Icoon op spoor Uitgeest 22 apr, 12:15
Varend door het Ilperveld.
Broedende weidevogels en voorjaarsbloemen in het Ilperveld 22 apr, 10:00
Voedselbank.
Met spoed gezocht: twee vrijwilligers gezocht voor de Voedselbank 22 apr, 09:00 1
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 20:00
Afbeelding
Abonnement voor het nieuwe zwemseizoen? Nu in de voorverkoop! 21 apr, 16:00
Seizoenswandeling tussen Akersloot en Uitgeest.
Seizoenswandeling Noord-Hollandpad "maakt zaken zichtbaar en bespreekbaar" 21 apr, 12:00
Gepassioneerd vertelt Arie Zonjee over (de geschiedenis) van zijn Stokkenfabriek op de Meldijk.
S.U.S.-excursie naar de stokkenfabriek:"Een bijzonder uitstapje door het erfgoed van ambacht" 21 apr, 10:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 19:00
Omslag 'Van huisarts toen naar huisarts nu'
Boek Dirk Jan van Wijk uitverkocht 20 apr, 12:00
Digitale krant