Logo uitgeester.nl
Foto: Aangeleverd
Uitgeest

Inschrijving 57ste Avondvierdaagse Uitgeest

Op woensdag 11, donderdag 12, en vrijdag 13 april tussen 15.30 -17.00 uur en 19.00- 20.00 uur kunnen kinderen en volwassenen zich weer inschrijven voor de Avondvierdaagse Uitgeest.

Dit wandelevenement, georganiseerd door de Speeltuinvereniging Kindervreugd wordt gelopen op maandag 23, dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 april. Start en finish zijn alle dagen bij de speeltuin. Burgemeester Verkley zal maandag het startsein geven. En er is op donderdag de feestelijke binnenkomst op het sfeervolle Reghthuysplein waarna iedereen doorloopt naar Speeltuin Kindervreugd om de verdiende medaille op te halen.

Kinderen t/m groep 5 lopen elke dag een route van 5 km, door het dorp, start 18.00 uur. Ouders zorgen ervoor dat hun kind onder begeleiding van een volwassene loopt, dat mag in een groepje, de begeleiding mag wisselen en dient een stempelboekje te hebben. Inschrijfgeld €4,-, geen inschrijving op de loopdagen mogelijk.

Kinderen van groep 6 t/m 8 en ouder lopen elke dag 10 km, start 18.15 uur, deze routes gaan ook door de buitengebieden. Inschrijfgeld € 4,- (inschrijving op1e loopdag is mogelijk á €4,50)

Inschrijfformulieren zijn via de scholen verspreid, en aanwezig bij de inschrijving in het gebouw van de Speeltuinverenging Kindervreugd, Middelweg 108-110, 1911EK Uitgeest. De Avondvierdaagse is te volgen via de facebookpagina van Speeltuin Kindervreugd.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: http://www.avondvierdaagse.speeltuinuitgeest.nl

Bron en foto: Speeltuinvereniging Kindervreugd

Meer berichten