Afbeelding
Foto: aangeleverd

Zondag 8 april vierde editie 'Blik op de Strandwal' Akersloot

Algemeen Akersloot

Een zeer gevarieerde open dag van Brandweer Akersloot, Boerderij het Vertrouwen en Scouting Akersloot op zondag 8 april a.s. Waar weer groots wordt uitgepakt op hun strandwal. Door het bundelen van demonstraties en het etaleren van hun activiteiten wordt het de 4e keer dat deze gezellige open dag wordt georganiseerd. Het belooft weer een fantastische dag te worden.

Vanaf 11.00 uur bent u allen, van binnen en buiten Akersloot, welkom, voor brandweerdemonstraties en veiligheidsvoorlichting. Bij de boerderij kunt u alle landbouwvoertuigen, stallen, het vee en het jongvee bezichtigen en ziet u hoe een moderne boerderij tegenwoordig functioneert.

Bij Scouting Akersloot kunt u het moderne gebouw bewonderen en staan vrijwilligers klaar om u van alles te vertellen over Scouting. Daarnaast is het voor de kinderen mogelijk om met een strippenkaart deel te nemen aan diverse uitgezette spelletjes. Ook zijn er nog vele andere activiteiten, zo kan je je laten schminken, is er een goochelaar, een vrijheidsdressuur demonstratie om 12.00 uur en 14.30 uur, zijn er schapen met lammetjes, is er een springkussen, een kleurhoek, een ambulance en een foodtruck.
De open dag begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

U kunt het evenement nu al volgen op Facebook of Twitter.
Voor meer info kunt u contact opnemen via rob.dekker@planet.nl of via 06-16294024

Tekst en foto: Rob Dekker