Afbeelding

Topclub Real Madrid naar ICGT 2018

Sport Uitgeest

Niemand minder dan Real Madrid maakt het deelnemersveld voor ICGT 2018 compleet. 'De Koninklijke' is opnieuw van de partij en is uit op niets anders dan toernooiwinst.

Vorig jaar strandde Real Madrid in de halve finale tegen Benfica. Dat moet dit jaar beter, moeten ze in Madrid hebben bedacht: en daarom keert de succesvolste club ter wereld terug naar Uitgeest. De club van wereldtoppers als Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale en Marco Asensio.

En daarmee is het deelnemersveld van ICGT 2018 compleet, met dit jaar acht ploegen. En wát voor teams! Uit Nederland komen FC Uitgeest, FC Volendam, NEC/FC Oss en AZ naar het toernooi. Uit het buitenland komen echte wereldtoppers naar misschien wel het beste Pinkstertoernooi van Nederland (en misschien wel Europa?). Uit Brazilië reizen Palmeiras en Red Bull Brasil af naar Uitgeest en uit Engeland komt niemand minder dan Manchester United naar het toernooi.

En daar wordt Real Madrid nu dus aan toegevoegd. De coach van het team is zeker geen onbekende: José 'Guti' Gutiérrez, die tussen 1995 en 2010 387 wedstrijden speelde in het wit van de Koninklijke en drie keer de Champions League won. In die periode speelde hij samen met: Raul, Hierro, Beckham, Roberto Carlos, Zidane, Casillas, Ronaldo, Robben, Sneijder, absolute wereldspelers!

Toernooidirecteur Mats Idema is trots op dit deelnemersveld. "We dachten niet dat we na het ijzersterke deelnemersveld van vorig jaar nog een keer zulke wereldtoppers konden strikken", erkent hij. "Dat Real Madrid voor het tweede jaar op rij meedoet aan het ICGT, ervaren wij als een bevestiging van de professionaliteit en uitstekende organisatie van ons toernooi."

Hij vervolgt: "Het ICGT strikt nu voor het tweede jaar op rij clubs van absoluut wereldformaat. En niet een, maar twee! Als organisatie vinden wij dat een fantastisch compliment voor de honderden vrijwilligers die het ICGT jaar in jaar uit mogelijk maken. We groeien als toernooi nog altijd in kracht en dat motiveert ons nog meer om er elk jaar weer een spektakel van te maken. Wij durven met trots te zeggen dat het ICGT het sterkste Pinkstertoernooi van Nederland is. En dan is de toegang nog eens gratis ook. We kijken er dus naar uit om, net als andere jaren, voetballiefhebbers uit alle windstreken te verwelkomen!"

Nu het deelnemersveld compleet is, zal binnenkort de loting plaatsvinden voor het toernooi. Deze datum wordt spoedig bekendgemaakt via icgt.nl en de Facebook-pagina van het ICGT. Net als vorig jaar wordt de loting live uitgezonden op Facebook. 

Bron: ICGT Uitgeest

Afbeelding
JongerenTop Noord-Holland Noord op 11 april in Schagen 3 uur geleden
De bestelbus kan waarschijnlijk op de schroothoop.
Eenzijdig ongeluk op N246 bij Starnmeer 4 uur geleden
Afbeelding
De Zomertijd: een sprong vooruit in de tijd 5 uur geleden
Hotel Van der Valk in Akersloot.
Nieuwe buren op splitsing Uitgeest- Akersloot 5 uur geleden
Maak jij ook zo'n prachtige foto?
Fotowedstrijd voor jongeren in Kasteeltuin Assumburg 6 uur geleden
Kom bij de groenploeg.
Groenploeg FC Uitgeest 23 uur geleden
Proef nemen tijdens de pilot.
Resultaten pilot bekend 28 mrt, 12:00
Met een 'boule plaisir' voor lijf en geest spelen deze leden een potje Petanque.
45 Jaar jeu de boules in Uitgeest 28 mrt, 10:00
FloraState.
Nieuw talent bij Podium Laurentz 27 mrt, 20:00
Het is volop voorjaar bij het Kooghuis!
Paaseieren zoeken bij Streekwinkel het Kooghuis 27 mrt, 15:30
Een fel strijdende Billy Fatels.
Succesvolle week voor de TTAZ-teams 27 mrt, 15:00
ICGT-team FC Uitgeest.
Het Braziliaanse Fluminense en FC Uitgeest nemen deel aan ICGT 2024 27 mrt, 11:00
Digitale krant