Logo uitgeester.nl
Foto: Watersportcentrumuitgeest.nl
Uitgeest

Open avond Rotaryclub Heemskerk–Uitgeest

"Rotary elitair? Alleen voor mannen van zekere leeftijd? Niets is minder waar! Rotaryclub Heemskerk–Uitgeest nodigt belangstellenden van harte uit op maandagavond 12 maart te komen kennismaken met Rotary én met onze club," aldus de organisatie.

"Ons lid Jules van Els zal ons meenemen in de wondere én actuele wereld van het 3D-kijken: wat is dat precies? Hoe goed ontwikkeld is dat bij jezelf en bij anderen? Dat gaan we met elkaar testen vanavond. We krijgen ook antwoord op de vragen waarom televisieproducenten zijn gestopt met 3D-televisie en waarom Google Glass is mislukt. En tenslotte komt ook de invloed van het blauwe licht van onze beeldschermen aan de orde. Een interactieve avond dus over een onderwerp dat ons allemaal raakt. U bent van harte welkom op de open avond," aldus Caroline Klein-Bart.

Inloop vanaf 18:00 uur. 18:30 uur gezamenlijk eten. Daarna is ruimte voor uitwisseling en de presentie tot 20:00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan de avond, maar in verband met de voorbereiding is aanmelding verplicht. Datum: maandag 12 maart. Tijd: van 18:00 uur tot 20:00 uur. Locatie: Lekker aan de Haven, Uitgeest. Aanmelden: rodenburgcees@gmail.com. Aanmelden kan tot zaterdag 10 maart.

Bron: Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest

Foto: Watersportcentrumuitgeest.nl

Meer berichten