Afbeelding
Foto: Pixabay

Niet lekker in je vel? Zorg een dag goed voor jezelf!

Zakelijk Uitgeest

Naar de kapper

Als je niet lekker in je vel zit dan kan een dagje op stap gaan voor uiterlijke verzorging al wonderen doen. Breng dan eens een bezoek aan een nagelstudio, de kapper en de pedicure. Laat jezelf lekker in de watten leggen en kom weer lekker tot jezelf door deze uiterlijke verzorging. Als je in Uitgeest of in de omgeving hiervan woont dan is er gelukkig genoeg keuze en kun je op veel plekken terecht om verwend te worden door echte professionals op het gebied van uiterlijke verzorging.

Even langs de kapper gaan is al een goed begin. Een lekkere frisse knipbeurt, je haren laten wassen en misschien wel een nieuw kleurtje in jouw kapsel. Er zijn genoeg kappers in uitgeest die jou hierbij kunnen helpen. Je kunt je haar volgens de laatste mode knippen en verven of je je kunt alleen even langs gaan om jouw haar weer in model te brengen. Even lekker ontspannen in een stoel bij de kapper en bijkletsen over verschillende zaken. Daar knapt een mens echt van op en dit is nog maar het begin!

Naar de pedicure

Het volgende uitstapje dat je plant is naar de pedicure. Veel mensen zorgen slecht voor hun voeten en hebben dan ook regelmatig last van verschillende problemen. Jouw voeten zijn een zeer belangrijk onderdeel van jouw lichaam en als je last hebt van jouw voeten dan zit je vaak ook niet lekker in je vel. Door een bezoekje te brengen aan de pedicure zorg je ervoor dat jouw voeten goed verzorgt blijven. Daardoor kun je prettiger bewegen en sporten en zit je al gauw een stuk lekkerder in je vel. Ook in Uitgeest is er genoeg keuze uit verschillende pedicures die voor de verzorging van jouw voeten kunnen zorgen.

Naar de nagelstudio

Tot slot gaan we langs bij een nagelsalon of studio. Daar kun je terecht om jouw handen en nagels eens goed te laten verzorgen. Laat je nagels knippen, veilen, lakken of laat eens kunstnagels plaatsen. Een fris kleurtje en de juiste verzorging van jouw nagels zorgen er ook al snel voor dat je alweer een stuk beter in je vel komt te zitten. Als je niet goed in je vel zit, ga er dan eens op uit. Laat je verzorgen en verwennen bij de kapper, de pedicure en een nagelstudio in de buurt.

Leendert Steijger (M3 architecten) en Jan Schouten (wethouder)  presenteren de woningbouwplannen op locatie De Meet.
Geslaagde informatieavond over woningbouw 'Strandwal' op 'Meetlocatie' 4 uur geleden
Het Regthuys.
Oer-IJ ommetje door Uitgeest 8 uur geleden
Luchtfoto van Uitgeest
Binnenkort ontvangt u berichten over uw buurt in uw inbox 11 uur geleden
Welke stukken worden er deze raadsvergadering afgehamerd?
Raadsvergadering - 25 april 23 apr, 16:00
Omleidingen, volg woensdag de bordjes!
Afslag rotonde Melis Stokelaan afgesloten 23 apr, 12:40 3
Afbeelding
Vaten met onbekende stof gedumpt op Busch en Dam 23 apr, 08:00
De Karel passeerde zondag 21 april station Uitgeest.
Icoon op spoor Uitgeest 22 apr, 12:15
Varend door het Ilperveld.
Broedende weidevogels en voorjaarsbloemen in het Ilperveld 22 apr, 10:00
Voedselbank.
Met spoed gezocht: twee vrijwilligers gezocht voor de Voedselbank 22 apr, 09:00
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 20:00
Afbeelding
Abonnement voor het nieuwe zwemseizoen? Nu in de voorverkoop! 21 apr, 16:00
Seizoenswandeling tussen Akersloot en Uitgeest.
Seizoenswandeling Noord-Hollandpad "maakt zaken zichtbaar en bespreekbaar" 21 apr, 12:00
Digitale krant