Logo uitgeester.nl
Foto's: Anita Webbe
Foto's: Anita Webbe
Uitgeest

Hoera, de Huttenweek gaat binnenkort weer van start!

UITGEEST - Na weer maanden van voorbereiding, hout verzamelen, spelletjes regelen, de inschrijvingen en afspraken maken kan de organisatie maandag 28 augustus weer beginnen met de Huttenweek!

De Huttenweek is het jaarlijks terugkerende timmer- en bouwevenement waarmee de zomervakantie van de basisschoolleerlingen wordt afgesloten. 350 kinderen kunnen weer meedoen met een leuk en gevarieerd programma.

Thema

Alles staat deze week in het thema van Cowboys en Indianen. In de eerste dagen zal er een echt western dorp ontstaan aan de rand van Uitgeest!

Op maandagochtend 28 augustus zal het al vroeg onrustig zijn. Dan worden de eerste vrachten hout gebracht. Hoewel de inschrijving om 08.30 uur begint, staan de eerste kinderen meestal al ver voor die tijd te popelen om een plekje te bemachtigen en te beginnen met timmeren. In een echt 'Wild West' thema zal de Huttenweek om 09.00 uur officieel worden geopend door burgemeester Wendy Verkleij, waarna het timmeren kan beginnen!

Tijdens deze hele week wordt er gezorgd voor spelletjes, eten en drinken. De donderdagavond heeft dit jaar een nieuwe opzet gekregen: er is een leuke feestavond georganiseerd met een échte disco. Het is natuurlijk de bedoeling dat er 's nachts in de hut 'geslapen' gaat worden, maar dat wordt bepaald door de weersomstandigheden.

Veiligheidszooltjes

Nieuw dit jaar is mogelijkheid om via de Huttenweek veiligheidszooltjes aan te schaffen. Bij de inschrijving in mei zijn er heel veel ouders geweest die de zooltjes hebben gekocht. Maandag bij aanvang van de Huttenweek zijn er ook nog zooltjes bij de leiding te koop.

Wil je het hele programma lezen dan kan je dit natuurlijk opzoeken op de website www.huttenweek.nl  en/of volgen via Facebook.

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitgeester.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=191" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6338929&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitgeester.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=191" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>