Afbeelding
Foto: Arjan Hoogvorst

Tasty Food For Events 'Typical Dutch'

Zakelijk Bedrijf Belicht

Doordeweeks zijn ze allebei werkzaam in het onderwijs. Daarnaast werken ze in hun vrije tijd tegenwoordig samen aan het leveren van smaakvolle kwaliteit, geserveerd met de nodige gastvrijheid. Tasty Food For Events heet het bedrijf van Marcel en Henriëtte van der Veldt, waarmee ze in een heuse foodtruck op allerlei evenementen een breed scala aan heerlijke snacks leveren.

Ze begonnen april vorig jaar, als enthousiaste fans van de Oklahoma Country Smoker-barbecue, met het aan de man brengen van gerookt en gegrild vlees, op onder meer het multicultureel getinte Haarlem Houtfestival. "Daar waren verschillende foodtrucks en dat bracht ons op het idee om daarmee ook iets te gaan doen," vertelt Marcel van der Veldt. "Inmiddels hebben we onze eigen foodtruck, gebaseerd op een voormalige schaftkeet. Alles wat we nodig hebben zit erop en eraan, dus we zijn klaar voor komend seizoen."

Ambachtelijk

Volledig ingericht is de mobiele keuken op wielen, die bij de eerste aanblik allerminst doet denken aan het verleden van een schaftkeet. Op slechts enkele vierkante meters beschikken Marcel en Henriëtte over werkelijk alles wat ze nodig hebben om de meest zalige snacks te bereiden. "We komen graag op de meest uiteenlopende evenementen en festivals, maar ook op diverse denkbare particuliere feesten," vertelt Henriëtte. "Zojuist informeerde iemand nog naar de mogelijkheden voor een schuurfeest, waar we uiteraard ook voor de innerlijke mensen kunnen zorgen. Wij zijn met onze Oklahoma Smoker uitgerust om vele gasten tegelijk te voorzien van heerlijk gegrild of gerookt vlees van de barbecue. Daarnaast leveren we ook diverse opgemaakte salades en zelfgemaakte sauzen. Vanuit onze foodtruck serveren wij een puntzak boerenfriet met de schil er nog aan, een XL- hotdogrookworst met bacon, ui en rauwkost, een broodje ambachtelijk bereide beenham met homemade honing-mosterdsaus of een complete hamburger." Marcel voegt eraan toe dat ook het bekende broodje bal tot de mogelijkheden behoort. "Alles kan in overleg met de klant, wat iemands wensen ook mogen zijn…"

Van a tot z verzorgd

Marcel en Henriëtte zijn sinds 1 april 2016 met hun bedrijf ingeschreven bij de KvK, voldoen met hun HACCP-certificaat aan alle gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en hygiëne en frituren in verantwoorde olie van Levo. "Met Tasty Food For Events kunnen wij, zoals gezegd, op wat voor gelegenheid dan ook van de partij zijn met onze foodtruck. Uiteraard op festivals en andere seizoensgebonden evenementen, maar ook bij u op locatie met een buurt- of examenfeest, een jubileum of verjaardag en zelfs een bedrijfsborrel of ter promotie van iets. Het enige wat noodzakelijk is, is een stroompunt. Voor de rest verzorgen wij het helemaal van a tot z, zodat ieders lekkere trek wordt gestild," aldus de twee.

Benesserlaan 274, 1911 VK Uitgeest, 0251-752090

E-mail: info@tastyfoodforevents.nl, Website: www.tastyfoodforevents.nl

Leendert Steijger (M3 architecten) en Jan Schouten (wethouder)  presenteren de woningbouwplannen op locatie De Meet.
Geslaagde informatieavond over woningbouw 'Strandwal' op 'Meetlocatie' 12 uur geleden
Het Regthuys.
Oer-IJ ommetje door Uitgeest 16 uur geleden
Luchtfoto van Uitgeest
Binnenkort ontvangt u berichten over uw buurt in uw inbox 19 uur geleden
Welke stukken worden er deze raadsvergadering afgehamerd?
Raadsvergadering - 25 april 23 apr, 16:00
Omleidingen, volg woensdag de bordjes!
Afslag rotonde Melis Stokelaan afgesloten 23 apr, 12:40 3
Afbeelding
Vaten met onbekende stof gedumpt op Busch en Dam 23 apr, 08:00
De Karel passeerde zondag 21 april station Uitgeest.
Icoon op spoor Uitgeest 22 apr, 12:15
Varend door het Ilperveld.
Broedende weidevogels en voorjaarsbloemen in het Ilperveld 22 apr, 10:00
Voedselbank.
Met spoed gezocht: twee vrijwilligers gezocht voor de Voedselbank 22 apr, 09:00
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 20:00
Afbeelding
Abonnement voor het nieuwe zwemseizoen? Nu in de voorverkoop! 21 apr, 16:00
Seizoenswandeling tussen Akersloot en Uitgeest.
Seizoenswandeling Noord-Hollandpad "maakt zaken zichtbaar en bespreekbaar" 21 apr, 12:00
Digitale krant