Afbeelding

Bedrijf Belicht: Admers Advies

Zakelijk Uitgeest

Zowel op het gebied van boekhouding, belastingaangiften als op het gebied van andere belastingzaken zoals erfbelasting kan Admers Advies helpen en maatgericht adviseren. Het deskundige team, bestaande uit Rianne Demmers, Natascha Hoek, Roelinka van den Berg, Loes Andrée Wiltens en Frans Demmers, beschikt over alle benodigde diploma's en vergunningen en heeft inmiddels jarenlange ervaring en landelijke bekendheid opgebouwd. Zeker 75 ondernemingen van verschillende grootte hebben Admers Advies als betrokken en betrouwbare partner gevonden.

Admers Advies, opgericht in januari 1997, is aangesloten bij beroepsvereniging Register Belasting Adviseurs waarbij hoge kwaliteitseisen vereist zijn. Denk hierbij aan opleidingsvereisten, eisen aan dossiervorming en beoordelingen van ethische kwesties. Eigenaresse Rianne Demmers: "Naar behoefte verzorgen we voor ondernemingen alle fiscale aangiften, loonadministraties en adviseren hen bij hun vennootschaps- en erfbelasting. Wij zetten integriteit voorop en dragen onze ethische verantwoordelijkheid. Ons kantoor werkt volledig volgens de wet, maar we maken wél graag gebruik van de mogelijkheden die de wet biedt. We zijn sparringpartner en denken graag mee om de financiële boekhouding inzichtelijk en goed voor elkaar te krijgen. Wanneer de ondernemer zakelijk ofwel privé iets nieuws wil, adviseren wij graag wat er mogelijk is. Ook particulieren zijn vanzelfsprekend welkom met bijvoorbeeld hun aangifte inkomstenbelasting en dergelijke zaken. Tegenwoordig kunnen veel mensen dit eenvoudig zelf invullen, maar wanneer hun situatie verandert, blijkt in de praktijk dat het toch verstandig is om advies in te winnen."

Objectief
"Wij zijn objectief in het helpen nadenken over een testament, tekenen uit wat hierin beschreven staat en wat eventueel zinvol is om te veranderen. Ook bij vermogensstructurering (particulieren en BV of NV) geven wij onafhankelijk en objectief advies. Admers Advies voorziet ondernemingen vooraf van fiscale adviezen en estate-planning ofwel over nalatenschap-structurering. Het advies luidt: wacht hier niet te lang mee. Rianne: "Wij leggen de nadruk op nalatenschapsplanning. Mensen willen er liever niet over hebben, maar het is zó belangrijk om alles goed op een rij te krijgen, met name als ondernemer. Hoe is het geregeld? Hoe wil ik het graag zien?"
Met aandacht en betrokkenheid probeert Admers Adviesgroep de ondernemer altijd maatwerk te bieden, te ondersteunen en oplossingen te vinden. "Plezier in het ondernemen hebben en houden vinden wij als team ook een belangrijk onderdeel van onze taak, net als om serieuze en ambitieuze, startende ondernemers goed op weg te helpen. We filteren niet alleen gevraagd maar ook ongevraagd alle nieuwe ontwikkelingen en de gevolgen voor de wetgeving. Wanneer we valkuilen zien, springen we erop in. Wanneer de wetgeving verandert en belangrijke gevolgen heeft voor meerdere ondernemingen, organiseren wij een gratis seminar. Op deze manier houden we hen up to date", aldus Rianne.

Admers Advies is op werkdagen (telefonisch) bereikbaar. Op vrijdagmiddag is er inloopspreekuur en wordt vrijblijvend gratis advies geboden. Wanneer u vragen of zit u met een probleem? Loop gerust binnen tussen 14.00 en 17.00 uur.

De Kuil 21, 1911 TP Uitgeest, www.admersadvies.nl Info@admersadvies.nl, Tel. 0251 315172

(Anita Webbe)

Dylan Starreveld.
Oproep:Help Dylan zijn doelen te realiseren 17 uur geleden
Ook Nederlandse Kampioenschappen, internationale toernooien en wedstrijden kunnen in aanmerking komen voor sponsoring.
Meer sportsponsoring provincie: "Zorgen voor variatie in topsportevenementen" 21 uur geleden
http://www.bloemendagenlimmen.nl/home
Kleurrijk Lente Spektakel, 70e Bloemendagen Limmen 23 uur geleden
Glorious Plectrums.
Open Podium bij De Zwaan Cultureel 18 apr, 20:00
Judie Kloosterman helpt samen met de Bladenmaaksters mee bij het verspreiden van de plattegrond op diverse punten binnen en buiten de gemeente.
Nieuwe plattegrond toont de parels van Uitgeest 18 apr, 15:00
Afbeelding
Eerste open weekend Fort aan den Ham: Weekend van het verdedigingserfgoed 18 apr, 12:00
Maud, Iris en Anique op de brug.
Twee rayonkampioenen in de laatste rayonwedstrijd voor Unitas 18 apr, 10:00
Afbeelding
De Uitgeester neemt bezorgklachten serieus 17 apr, 16:00
Het centrumgebied van Uitgeest. De twee kerken kaderen het centrumgebied mooi af
Enquête inwoners Uitgeest over toekomst van het dorp 17 apr, 12:00
Fort bij Krommeniedijk, ook wel Fort K'ijk genoemd.
Bezoek Fort bij Krommeniedijk tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed 17 apr, 09:00
Aardappel-chemie
TalentenLabs in Bibliotheek IJmond Noord in het teken van de natuur 16 apr, 16:00
In Uitgeest liggen zonnepanelen op 52,3% van de woningen.
De gemeente Uitgeest heeft de meeste zonnepanelen van Noord-Holland! 16 apr, 12:00
Digitale krant