De Uitgeester is een uitgave van Uitkijkpost Media B.V en verschijnt elke woensdag in Uitgeest in een oplage van 6.000.

Bezoekadres: Willibrordus Business Centrum, Kennemerstraatweg 464, Heiloo
Tel: 072-5330175.

 

E-mailadressen

Algemeen: info@uitgeester.nl
Advertenties aanleveren: advertenties@uitgeester.nl
Informatie over advertenties en tarieven: verkoop@uitgeester.nl
Redactie: redactie@uitgeester.nl

 

Redactie

Kopij moet uiterlijk vrijdag om 9.00 uur in ons bezit zijn. Een uitzondering geldt voor verslagen van evenementen en sportwedstrijden die in het weekend plaatsvinden. Dan geldt een deadline van maandag 12.00 uur.

De redactie behoudt zich het recht voor om ingezonden stukken en brieven te bewerken, in te korten, te verplaatsen naar een volgende editie of niet te plaatsen, mede afhankelijk van het advertentieaanbod. Kopij dient bij voorkeur te worden gemaild. Voor ingezonden brieven geldt een maximum van 250 woorden. De Uitgeester is niet verantwoordelijk voor in advertenties gedane uitspraken of beweringen.

 

Adverteren

Advertenties dienen uiterlijk maandag 12.00 uur in ons bezit te zijn via verkoop@uitgeester.nl.

De verkoopafdeling (Esther Seur) is bereikbaar op 072 - 535 1077 of verkoop@uitgeester.nl.
Zie voor mogelijkheden en tarieven de pagina Adverteren.

 

Geen krant ontvangen?

Uitgeest: Stuur een e-mail naar kwaliteitsbeheer@herling-strijdhorst.nl of bel donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur naar Herling Strijdhorst, telefoon 0229 - 745666. Wanneer u voor 12.00 uur belt, wordt de krant dezelfde dag nog bezorgd.

 

De Uitgeester is af te halen bij Boekhandel Schuyt, de gemeente, Jumbo, Lekker aan de Haven, Veldt’s Toko, Bakkerij van Baar, Move! en Deen in Akersloot

 

Vrienden van De Uitgeester

Voor een bedrag van € 12,50 per jaar kunt u De Uitgeester ondersteunen door Vriend van De Uitgeester te worden. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website Vrienden van De Uitgeester