Charlie.
Charlie. Foto: aangeleverd

Open Podium bij De Zwaan Cultureel

zaterdag 17 februari 2024 20:00

UITGEEST – Zaterdag 17 februari is er weer een Open Podium, met dit keer:

De Whiskeymo’s is een trio dat je terugbrengt naar de jaren ‘40-’50. Ze verstaan de kunst van het weglaten als geen ander. De bigbandsound is vervangen door driestemmige zangarrangementen met vocaal uitdagend vertolkte blaaspartijen. 

De Tekstboekanier neemt je mee langs boerenland en havenkant. Schipper Jeroen Stam vertelt en zingt over het boerenleven, oude ambachten en zeelieden. Ierse liederen en ballades worden afgewisseld met (soms eigen) Nederlandse nummers.

Sinds 2019 vormen Ilse en Edwin de band Charlie. Met z’n tweeën proberen ze te klinken als een complete band met een eigen geluid. Ze spelen vooral eigen nummers en ook een enkele cover.

Helix maakt Nederlandstalige liedjes: pure muziek met eerlijke teksten. Niet belemmerd door hokjes, grenzen of stijlen. Twee stemmen, twee instrumenten en een stampende voet op de grond. 

Bart en/of Cornelis deelt zijn liedjes en gedichtjes graag met zijn geliefde publiek uit deze regio. Hij brengt nu eigen Nederlandstalige bewerkingen van tamelijk bekende hits. Liedjes van hoop, dromen, liefde en vriendschap.

De toegang is gratis. Aanvang 20.15 uur, zaal open 20.00 uur. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5.