Afbeelding
Foto: Kennismaking met bridge op 4 maart / foto Han Dumas

Maak kennis met Bridge deel 2

dinsdag 21 maart 2023 19:15 tot 21:31

De bijeenkomst “Maak kennis met Bridge deel 1” op 4 maart in De Zwaan was een groot succes. Er waren 40 deelnemers, die werden begeleid door 10 leden van Bridgeclub Uitgeest.

Alle deelnemers waren enthousiast. Meer dan de helft van het aantal deelnemers heeft zich al ingeschreven voor deel 2 van de kennismaking met bridge. Deel 2 bestaat uit 4 dinsdagavonden: 21/3 ; 28/3; 4/4; 18/4. Om 19.30 uur wordt gestart met de uitleg van enkele nieuwe onderdelen van het slagen maken. Daarna wordt tot ca. 21.00 uur gespeeld, waarna nagepraat kan worden aan de bar. 

Nieuws is dat geïnteresseerden, die deel 1 niet hebben meegemaakt toch kunnen deelnemen aan deel 2 van de kennismaking. Als ze zich inschrijven, krijgen ze het boekje “Kwik Bridge” dat 4 maart is gebruikt cadeau.

Het inschrijfgeld is € 10 p.p. Dat is inclusief koffie of thee. Gespeeld wordt in de kantine van FC Uitgeest. Mee informatie staat op de website van B.C. Uitgeest: 4061.bridge.nl.