Afbeelding
Foto: Anita Webbe

FF Anders Bloemen: vernieuwend met ruim assortiment "In de natuur vloekt niets!"

Zakelijk Bedrijf Belicht

Per 1 mei heeft Uitgeest er een nieuwe winkel bij: FF Anders Bloemen, voorheen Bloemen 22. Deze lekker dorpse onderneming heeft een ruim assortiment in verse bloemen en planten en is bovendien vernieuwend met accessoires.

Snoepwinkel
Bij FF Anders Bloemen zijn twee rasechte Uitgeesters werkzaam: De vriendelijke en behulpzame dames Wendy Vastenouw en Dominique Visser hebben een vierjarige opleiding MBO 4 achter de rug en hebben een grote passie voor hun vak. Begonnen als Bloemen 22, besloot Wendy het nu 'FF anders' aan te pakken. Deze fris ogende bloemenzaak heeft een industriële en knusse uitstraling, gedecoreerd met een zee van kleur en fleurigheid. Er is een ruime keuze uit het assortiment verse bloemen en buitenplanten. 'Het is net een snoepwinkel waar je hebberig van wordt' is al een vaak gehoorde kreet.

Trendy
De bloemen zijn op de klok van de veiling in Rijnsburg ingekocht, dus altijd zeer vers en bovendien voor een leuke prijs. Er zijn in de winkel ook aparte, niet alledaagse bloemsoorten te vinden, zoals bijvoorbeeld de 'Gloriosa' en 'Sandersonia'. Vervolgens worden de gekozen bloemen lekker los gebonden tot een gezellig boeket, helemaal volgens de trend van nu. "In de natuur vloekt niets", aldus eigenaresse Wendy. "De mooiste boeketten, gekozen uit het ruime assortiment, kunnen gewoon bij elkaar samengesteld worden." De gezellig dorpse winkel is er voor iedereen, voor alle soorten bloemwerk: 'van trouw tot rouw', zelfs al komt u voor één bloem. Ook zijn er prachtige buitenplanten die u rechtstreeks vanuit de winkel op uw terras kunt neerzetten. Leuk zijn ook gezellige kleine vaasjes, om al dan niet gevuld met een paar favoriete bloemen cadeau te doen, maar natuurlijk ook om zelf te houden! Verder vindt u er ook een tafel met andere decoratieve snuisterijen, dat met de jaargetijden mee, telkens even anders is. Loop vrijblijvend eens binnen, al is het alleen al voor advies. Houd Facebook in de gaten voor diverse aanbiedingen die regelmatig verschijnen.

Particulier abonnement
In de nabije toekomst gaat FF Anders Bloemen zich ook richten op particuliere abonnementen. Hoe leuk is het om het hele jaar door wekelijks een prachtig 'FF Anders-boeket' aan huis geleverd te krijgen? U krijgt altijd een passend advies mee met betrekking tot de verzorging van uw aankoop. Met dit advies zal het boeket gegarandeerd minimaal een week staan. Langer kan ook, dat is dan mooi meegenomen! Deze boeketten gaan met de seizoenen mee, dus zullen er steeds weer 'FF anders' uitzien. Met uw eventuele vakantie wordt vanzelfsprekend rekening gehouden.

Openingstijden
De winkel is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur geopend en zaterdag tot 17.00 uur.

Prinses Beatrixlaan 1a Uitgeest, Tel. 0251-294498, Mail: info@ffandersbloemen.nl, Website www.ffandersbloemen.nl

Tekst en foto: Anita Webbe

Kom bij de groenploeg.
Groenploeg FC Uitgeest 10 uur geleden
Proef nemen tijdens de pilot.
Resultaten pilot bekend 14 uur geleden
Met een 'boule plaisir' voor lijf en geest spelen deze leden een potje Petanque.
45 Jaar jeu de boules in Uitgeest 16 uur geleden
FloraState.
Nieuw talent bij Podium Laurentz 27 mrt, 20:00
Het is volop voorjaar bij het Kooghuis!
Paaseieren zoeken bij Streekwinkel het Kooghuis 27 mrt, 15:30
Een fel strijdende Billy Fatels.
Succesvolle week voor de TTAZ-teams 27 mrt, 15:00
ICGT-team FC Uitgeest.
Het Braziliaanse Fluminense en FC Uitgeest nemen deel aan ICGT 2024 27 mrt, 11:00
V.l.n.r. Zaliwe, Fay, Bonna, Lois, Lizzy, Jolise, Lieke, Puck, Roos, Tess en Jocelyn.
Twee rayonkampioenen voor Unitas 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Seizoensopening voor Uitgeester Golfclub De Bakker 26 mrt, 20:00
Afbeelding
Wees gewaarschuwd voor oplichting 26 mrt, 15:15
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Afbeelding
Woninginbraak Kruiskamplaan 26 mrt, 11:45
Digitale krant