Afbeelding
Foto: Tennisclub Uitgeest

49ste NUWEA & Wheelers Langemeer Dubbeltoernooi

Sport Uitgeest

UITGEEST - Tennis Club Uitgeest organiseert vanaf zaterdag 23 juni tot en met zondag 1 juli 2018 alweer het 49e NUWEA & Wheelers Langemeer Dubbeltoernooi. Een toernooi met een lange historie en altijd goed voor vele leuke partijen op elk niveau en veel gezelligheid.

Net als tijdens de vorige jaargangen wordt er zowel bij de heren-, als de dames- als de gemengd dubbel gespeeld in de categorieën 5, 6-17+, 7-17+, 7-35+ en 8-17+, nieuw dit jaar is de categorie heren-, dames en gemengd dubbel 4! Elke deelnemer kan zich voor maximaal 2 onderdelen inschrijven. We moedigen met name ook de beginnende tennissers aan om zich in te schrijven. Je speelt tegen tegenstanders van hetzelfde niveau en het is echt leuk als je lekker een potje tennist en na afloop, als winnaars of als verliezers, van de baan stapt om met de tegenstanders nog even een drankje te drinken.

Ook dit jaar spelen we in alle categorieën met een afvalschema en verliezers ronde als het aantal aanmeldingen per categorie daar voldoende ruimte voor biedt. Gegarandeerd dus minimaal 2 partijen voor iedereen. Het aanvangstijdstip van de eerste wedstrijden is 18:00 uur, in de weekeinden om 9:00 uur. Over de aankleding van het park, de activiteiten naast het tennis en de hapjes is al volop nagedacht en ook zijn de nodige voorbereidingen al getroffen.

Elke doordeweekse avond en op de zaterdag van het finaleweekend hebben we een leuke, soms sportieve activiteit ingepland die afgestemd is op het thema. Een thema waar allemaal wel iets mee hebben, de één haat het de ander kan niet zonder. Wat het thema is dat moet je zelf maar komen ervaren. Op woensdagavond 27 juni organiseren we een braderie met een aantal leuke standjes, kom zeker even kijken.

Vrijdagmiddag 29 juni wordt weer het studenten tennistoernooi georganiseerd met een heerlijke BBQ en aansluitend een gezellige feestavond die voor iedereen toegankelijk is. Schrijf je als koppel in voor het studenten tennistoernooi door het sturen van een E-mail naar info@langemeer.nl. Kun je geen partner vinden meldt je dan evengoed aan en geef aan dat je een tennispartner zoekt dan vinden wij wellicht een gezellige tennis partner voor je.

Zondag 1 juli is na de laatste finalewedstrijden de prijsuitreiking waarna er nog gezellig onder het genot van een hapje en een drankje nagepraat kan worden. Mocht je het fijn vinden om in natte kleren door het dorp te rennen en over hindernissen te klauteren door mee te doen aan de Kermisloop, laat dat je er niet van weerhouden om je in te schrijven voor het NUWEA & Wheelers Langemeer Dubbeltoernooi, we houden hier rekening mee bij het inplannen.

Inschrijven voor het NUWEA & Wheelers Langemeer Dubbeltoernooi kan via www.toernooi.nl tot uiterlijk 11 juni 12:00 uur. Voorkom teleurstellingen en schrijf je op tijd in. We hopen een ieder als tennisser of toeschouwer te mogen verwelkomen op het tennispark van T.C. Uitgeest aan de Waldijk nummer 2.

Tennisclub Uitgeest.

Met een 'boule plaisir' voor lijf en geest spelen deze leden een potje Petanque.
45 Jaar jeu de boules in Uitgeest 55 minuten geleden
FloraState.
Nieuw talent bij Podium Laurentz 14 uur geleden
Het is volop voorjaar bij het Kooghuis!
Paaseieren zoeken bij Streekwinkel het Kooghuis 19 uur geleden
Een fel strijdende Billy Fatels.
Succesvolle week voor de TTAZ-teams 19 uur geleden
ICGT-team FC Uitgeest.
Het Braziliaanse Fluminense en FC Uitgeest nemen deel aan ICGT 2024 23 uur geleden
V.l.n.r. Zaliwe, Fay, Bonna, Lois, Lizzy, Jolise, Lieke, Puck, Roos, Tess en Jocelyn.
Twee rayonkampioenen voor Unitas 27 mrt, 08:00 3
Afbeelding
Seizoensopening voor Uitgeester Golfclub De Bakker 26 mrt, 20:00
Afbeelding
Wees gewaarschuwd voor oplichting 26 mrt, 15:15
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Afbeelding
Woninginbraak Kruiskamplaan 26 mrt, 11:45
Te zien is de personenauto, via de provincialeweg op het naastgelegen fietspad beland.
Ernstig ongeluk op N203 bij Uitgeest 26 mrt, 11:08
Paaseieren zoeken was een groot succes bij FC Uitgeest!
Paaseieren zoeken bij FC Uitgeest 25 mrt, 16:00
Digitale krant