Afbeelding

INVAL-GASTVROUWEN gezocht

Algemeen Uitgeest

UITGEEST - De Stichting Uitgeester Senioren (S.U.S) is op zoek naar gastvrouwen die één of meerdere dagdelen per week op oproepbasis beschikbaar zijn. Indien er in de toekomst plaats is, kan dit een vast dagdeel worden. De werkzaamheden bestaan uit koffie en thee verzorgen en dit rond brengen, het bedienen van het koffiezetapparaat en de afwasmachine. De werkzaamheden vinden plaats in dorpshuis de Zwaan. U wordt eerst ingewerkt en u wordt alleen opgeroepen op dagdelen dat u heeft aangegeven beschikbaar te zijn. Wij bieden u een gezellige werksfeer, leuke contacten met andere vrijwilligers en deelnemers en als dank voor uw inzet jaarlijks een etentje en een uitnodiging voor de vrijwilligersavond. Heeft u belangstelling? Wilt u eerst meer weten? Neemt u dan contact op met de S.U.S., tel. 319020 of komt u langs in dorpshuis de Zwaan.

SNERTPARTY voorverkoop start op 25 oktober

Er wordt begonnen met een glaasje drinken, dan stokbrood met kruidenboter, roggebrood met spek en de overheerlijke erwtensoep. Een lekker toetje en een kopje koffie/thee met bonbons na. Trouwe deelnemers weten dat de Snertparty de moeite waard is en inmiddels een echte traditie. Neemt u gerust een vriend(in) mee. Altijd weer een gezellige happening en heerlijk smullen. De gastvrouwen verwennen u, zodat u voldaan en met een goed gevulde maag naar huis gaat. Donderdag 24 november van 15.30 – 19.00 uur. Zaal open om 15.00 uur. De voorverkoop start op dinsdag 25 oktober. De sluitingsdatum van de kaartverkoop is op maandag 21 november 2015. Er is geen zaalverkoop. Kosten € 8,--.

WORKSHOP TABLET (3 bijeenkomsten)

Tijdens deze workshop leert u o.a. het bedienen van het aanraakscherm (tikken, swipe, vasthouden, dubbel tikken), verbinding maken met een Wifi netwerkwerk, instellingen op uw tablet (achtergrond instellen, apparaat opties, software-update). Gebruik van Google en het toetsenbord. Wat apps zijn, apps binnenhalen met Play Store. Wat te doen als een programma vastloopt, mailen op de tablet en E-books downloaden. Er zijn nog enkele vrije plaatsen. Donderdag 17 en 24 november en 1 december van 09.30 uur - 11.30 uur in dorpshuis de Zwaan. Kosten € 12,-- voor 3 workshops, inclusief koffie/thee en lesmateriaal.

INFORMATIE EN OPGEVEN: Op het kantoor van de Stichting Uitgeester Senioren, op de eerste etage van dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5, 1911 EA Uitgeest, telefonisch: 0251 – 31 90 20 of via de mail: s.u.s@inter.nl.net. Zie ook onze website: www.uitgeestersenioren.nl

Glorious Plectrums.
Open Podium bij De Zwaan Cultureel 7 uur geleden
Judie Kloosterman helpt samen met de Bladenmaaksters mee bij het verspreiden van de plattegrond op diverse punten binnen en buiten de gemeente.
Nieuwe plattegrond toont de parels van Uitgeest 12 uur geleden
Afbeelding
Eerste open weekend Fort aan den Ham: Weekend van het verdedigingserfgoed 15 uur geleden
Maud, Iris en Anique op de brug.
Twee rayonkampioenen in de laatste rayonwedstrijd voor Unitas 17 uur geleden
Afbeelding
De Uitgeester neemt bezorgklachten serieus 17 apr, 16:00
Het centrumgebied van Uitgeest. De twee kerken kaderen het centrumgebied mooi af
Enquête inwoners Uitgeest over toekomst van het dorp 17 apr, 12:00
Fort bij Krommeniedijk, ook wel Fort K'ijk genoemd.
Bezoek Fort bij Krommeniedijk tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed 17 apr, 09:00
Aardappel-chemie
TalentenLabs in Bibliotheek IJmond Noord in het teken van de natuur 16 apr, 16:00
In Uitgeest liggen zonnepanelen op 52,3% van de woningen.
De gemeente Uitgeest heeft de meeste zonnepanelen van Noord-Holland! 16 apr, 12:00
Afbeelding
Kunst en Muziek tussen de Bollen 16 apr, 10:00
Bij OBS de Wissel volgen leerlingen het Daltononderwijs.
Open Huis Daltonkindcentrum De Wissel 15 apr, 16:00
Molen De Pauw.
Stichting Oer-IJ organiseert Ommetje Nauerna 15 apr, 14:00
Digitale krant